Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S10 procurela fotografija?

Nedavno se pojavila fotografija na kojoj je navodno Samsung Galaxy S10 mobilni telefon. Da li će stvarno ovako izgledati? Videćemo...


Od Samsung-a najpre očekujemo još jedan vrhunski Galaxy Note, a bude li sve prema aktualnim glasinama, dobićemo ga već početkom avgusta. Ipak, ne očekuje se da će Note9 imati radikalno drugačiji dizajn, već će biti nalik na aktuelne modele Galaxy S9 i S9+ sa Infinity ekranom napred i dvostrukom kamerom na leđima, najverovatnije u horizontalnom postavu sa čitačem otisaka ispod.

Jubilarni Galaxy S10 bi mogao da bude taj, koji će nakon dve godine Infinity dizajn podići na još viši nivo, a sa obzirom na aktualne trendove, nikog ne bi previše iznenadilo da zaista izgleda ovako kao na objavljenoj fotografiji.

Ako se pitate po čemu bi ovo uopšte trebao biti Galaxy telefon iz Samsung-a, s pravom se pitate. Nikakvog loga ne vidimo, a iskreno za njega nema ni mesta. Barem ne na prednjoj strani ovog uređaja. Jedini argument je tipka na levom boku, ispod tipki kontrole glasnoće, za koju mislimo da je Bixby dugme.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.