Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S7 će imati tri verzije

Iako je prošlo tek nekoliko nedelja od kada su zvanično objavljeni Galaxy S6 edge+ i Note5 uređaji, spekulacije o predstojećem Galaxy S7 telefonu i njegovim karakteristikama su uveliko započele.


Prema najnovijim informacijama, proizvođač priprema tri različite varijante Galaxy S7 telefona, dva koja će imati različita Exynos čipseta, odnosno verzija sa Qualcomm Snapdragon 820 čipsetom.

Kompanija Samsung je kao i LG, izbegla Qualcomm-ov Snapdragon 810 čipset na svojim najpopularnijim telefonima. Kako je čipset imao velike probleme sa pregrevanjem, značajno je urušio reputaciju kompanije Qualcomm i samih uređaja koji su koristili ovaj čipset. Prema novim informacijama koje stižu od strane SamMobile-a, Samsung će prodavati Snapdragon 820 varijantu na kineskom i američkom tržištu.

Exynos 8890 čipset, poznatiji kao Exynos M1, koji je postigao impresivne rezultate na benchmark testiranjima, mogao bi da bude rezervisan za model koji će biti dostupan na evropskom, japanskom i na domaćem, južnokorejskom tržištu. Exynos 7422, koji smo imali prilike da vidimo na Galaxy Note5 uređaju, bi mogao da se pojavi na indijskoj verziji Galaxy S7 telefona.

Izvori navode da bi uređaj mogao da se pojavi već krajem godine, kako bi preduhitrio konkurenciju, ali sa činjenicom koliko je malo vremena do tada ostalo, verovatno će uređaj debitovati na MWC (Mobile World Congress) konferenciji, a sam uređaj bi mogao da se nađe u rukama potrošača već krajem prvog tromesečja 2016. godine.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.