Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S7 će moći da radi 2 dana bez punjenja

Zvanična objava Samsung Galaxy S7 telefona se bliži, kako je potvrđeno da će uređaj debitovati 21. februara na MWC konveciji, a na internetu se pojavljuje sve više vesti vezane za Samsungov predstojeći mobilni telefon.


Jedna od zanimljivih informacija vezanih za Galaxy S7 je da će uređaj moći da izdrži čak dva dana bez punjenja, što je u svetu današnjih smartfona ne tako česta stvar. Danas su objavljeni rezultati Geekbench testiranja Galaxy S7 modela sa Snapdragon 820 čipsetom.

Galaxy S7 je ostvario impresivnih 2347 poena na single core testiranju, dok je Huawei Mate 8 uspeo da ostvari svega 1710 poena sa svojim Cortex-72 jezgrima. Međutim, na multi core testu, S7 je ostvario 5352 poena, dok je Mate 8 imao neverovatnih 6245 poena.

Nakon ovih rezultata, željno očekujemo rezultate Exynos 8890 varijante Galaxy S7 telefona koja će biti zastupljena na evropskom i azijskom tržištu.

Pogledajte i Samsung Galaxy S6

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.