Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S8 će imati duplu kameru?

Polako protiče drugi kvartal od lansiranja Samsunga Galaxy S7 i njegovog S7 Edge brata, i već polako počinju da stižu glasine o njegovom nasledniku, koji će po svoj prilici nositi ime Galaxy S8.


S obzirom na opći trend poduplavanja kamera, koji je ove godine zahvatio mnoge proizvođače, sudeći prema glasinama, čak i Apple, za verovati je da će ga i Samsung u svom budućem top modelu slediti.

Informacije dolaze s kineske društvene mreže Weibo, gde izvesni insajder govori o 12 MP i 13 MP modulima kamere na poleđini S8, dok bi selfie kamera s 5 trebala narasti na 8 MP.

S obzirom da će ovaj model biti predstavljen tek krajem zime, ostalo je još dosta vremena za promene, ali i za nove glasine, koje će stići u međuvremenu. Cela priča će verovatno zavisiti i o novom iPhone-u, za kojeg smo videli da će biti predstavljen 7. septembra. Ako se glasine o dvostrukoj kameri u Pro modelu izjalove, ko zna, možda i Samsung na kraju promeni svoju odluku.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.