Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S8 postaje PC računar

Desktop iskustvo, na engleskom "Desktop expirience" ili skraćeno DeX je nova opcija Samsung Galaxy S8 telefona.


Preko nove opcije Samsung namerava da pridobije mnogo više biznis tj. poslovnih korisnika. Takvi korisnici ne žale da plate dobar proizvod, ali Android OS možda ne vide kao adekvatan OS koji bi oni koristili. Samsung sa Galaxy S8 uređajem to namerava da promeni.

Uz pomoć USB Type-C konektora, koji će imati Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus, Samsung će obezbediti brzu internet vezu, neometan protok podataka, video izlaz, napajanje i sve što je potrebno da se S8 modeli pretvore u PC.

Ipak, za korišćenje "PC moda" biće potreban i dodatak, DeX stanicu, umesto da se oslanja na relativno mali broj monitora koji mogu da se povežu na ovakav vid mobilne veze. Samsung smatra da ima poslovni instant hit, jer Android bez problema radi sa Microsoft aplikacijama Word, Excel i Power Point, a Samsung već nudi podeljen prikaz ekrana i plutajuće prozore. Tu je omiljen mejl klijent (koji god da korisnik izabere), podrška za PDF fajlove, lako deljenje svih vrsta dokumenata i rad ili izmena na svim budućim tipovima dokumenata.

Samsung Galaxy S8 biće najavljen tek krajem marta, u prodaji u aprilu, navodi GSMArena.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.