Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S8 u prodaji od 21. aprila po ceni od 849 dolara

Samsung je ove godine propustio da svoj novi Galaxy S top model predstavi na MWC-u u Barseloni. To će učiniti 29. marta u New Yorku, a kako se saznaje u službenu prodaju kreće tek 21. aprila.


Prema neslužbenim specifikacijama, koje slobodno možete smatrati i konačnim, Galaxy S8 će imati 5.8-inčni Infinity Display ekran od ivice do ivice, dok će mu brat Samsung Galaxy S8+ biti još veći sa ekranom od 6.2 inča. Oba modela će imati navigacione tipke na ekranu i čitač otisaka na leđima. 

Oba telefona pokreće novi 10 nm Snapdragon 835 ili kompanijin sopstveni Exynos 8895 sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. 

Pretpostavlja se da je Samsung ipak malo odužio s lansiranjem Galaxy-a S8 kako bi sve temeljito istestirali da im se ne ponovi slučaj Note-a 7.

Iako to još nije službeno, korejski mediji tako pišu da će Galaxy S8 i S8+ biti dostupni u prednarudžbinama od 10. aprila, dok bi službena prodaja na globalnom nivou trebala da počne u petak 21. aprila. Cena za početni model bi trebala da iznosi 849 dolara.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.