Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S9 i S9+ Burgundy Red

Samsung Galaxy S9 i S9+ su bez ikakve su dvoumice dva najlepša mobilnatelefona na tržištu, a sada će njihov impresivan dizajn dodatno istaknuti nova Burgundy crvena boja kućišta.


Samsung ove godine nije drastično menjao opšti dizajn kućišta predstavljen prošle godine sa modelima S8 i S8+. Ovogodišnji S9 i S9+ donose tek manje, ali ipak bitne dizajnerske promene poput nešto oštrijeg spoja metalnog okvira i stakla radi boljeg gripa, logičnijeg položaja čitača otisaka i možda najvažnije u celoj priči – konačne implementacije stereo zvučnika.

Samsung-ov staklo-metalni dizajn izgleda zaista fantastično, a dosadašnje Midnight Black, Coral Blue, and Lilac Purple boje kućišta dopunjene su sada u Kini i Burgundy Red varijantom, koja s tim crvenim leđima, crvenim čitačem otisaka pa i crvenim metalnim okvirom, izgleda možda i najlepše.

Burgundy Red Galaxy S8 i S8+ predstavljeni su prošle godine i bili ekskluzivom korejskog tržišta pa se nadamo da ove godine Burgundy Red Galaxy S9 i S9+ neće ostati unutar granica Kine.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTIHram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41

NAJNOVIJI MODELI

kupiMobilni.com - kocka 300x250DETALJNA PRETRAGA

NEWSLETTER

Nedeljno
Mesečno

SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-14 kupiMobilni.com. All rights reserved.