Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S9 i S9+ Burgundy Red

Samsung Galaxy S9 i S9+ su bez ikakve su dvoumice dva najlepša mobilnatelefona na tržištu, a sada će njihov impresivan dizajn dodatno istaknuti nova Burgundy crvena boja kućišta.


Samsung ove godine nije drastično menjao opšti dizajn kućišta predstavljen prošle godine sa modelima S8 i S8+. Ovogodišnji S9 i S9+ donose tek manje, ali ipak bitne dizajnerske promene poput nešto oštrijeg spoja metalnog okvira i stakla radi boljeg gripa, logičnijeg položaja čitača otisaka i možda najvažnije u celoj priči – konačne implementacije stereo zvučnika.

Samsung-ov staklo-metalni dizajn izgleda zaista fantastično, a dosadašnje Midnight Black, Coral Blue, and Lilac Purple boje kućišta dopunjene su sada u Kini i Burgundy Red varijantom, koja s tim crvenim leđima, crvenim čitačem otisaka pa i crvenim metalnim okvirom, izgleda možda i najlepše.

Burgundy Red Galaxy S8 i S8+ predstavljeni su prošle godine i bili ekskluzivom korejskog tržišta pa se nadamo da ove godine Burgundy Red Galaxy S9 i S9+ neće ostati unutar granica Kine.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.