Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S9 i S9+ objavljene službene render slike

Samo nekoliko dana pre službenog predstavljanja novih Samsung-ovih top modela, Evan Blass je odlučio da iznenađenja još jednom svede na najmanju moguću meru. Tako je juče na svom Twitter profilu objavio najnovije službene rendere Samsung-a Galaxy S9 i S9+.


O Galaxy-ju S9 i S9 Plus već je puno toga poznato. Vidljivo je da će slediti dizajnerske smernice prošlogodišnjih modela, sa izuzetkom čitača otisaka prstiju, koji će biti smešten centralno, ispod kamere, ali i same kamere na Plus modelu, koja sada stiže u uspravnoj orijentaciji.

Pokretačka mašina će biti Snapdragon 845 za američko, te Exynos 9810 za ostala tržišta, u kombinaciji sa 4 ili 6 GB RAM-a. Dijagonale ekrana će ostati iste kao prošle godine, dakle 5,8 i 6,2 inča, a najvažnije promene bi se trebale dogoditi na područiju kamere.

Zahvaljujući dosadašnjim glasinama i curenju informacija, saznali smo da bi nova kamera mogla da ima promjenjiv otvor blende (najveći f/1.6), kao i nove mogućnosti snimanja usporenog videa, možda čak do 960 fps.

Službeno predstavljanje zakazano je u nedjelju 25. februar u Barseloni.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.