Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung najavio prodaju i polovnih telefona?

Poslovni model koji neki proizvođači vrlo uspešno sprovode sa računarima, sada bi mogao pokrenuti i Samsung – ali za telefone.


Reuters saznaje iz pouzdanih izvora da bi korejski proizvođač mogao od sledeće godine na tržištu početi da nudi obnovljene ("refurbished") telefone visoke klase, i to po značajno nižim cenama od potpuno novih uređaja.

Uređaji više kategorije koji budu vraćeni kompaniji nakon prve godine korišćenja, u sklopu programa nadogradnje koji postoje u Južnoj Koreji i SAD-u, proći će kroz proces obnove i potom će se ponovno prodavati legalnim kanalima. Ovakvi obnovljeni uređaji redovno su značajno jeftiniji od novih, a dolaze uz proizvođačku garanciju i sve pogodnosti za kupce kao i novi proizvodi. Za sada nije poznato koliko bi se takvih uređaja moglo naći u prodaji i po koliko sniženim cenama, jer Samsung-ovi planovi još nisu objavljeni.

Nešto slično u SAD-u već radi Apple, a Samsung se navodno ovim projektom želi obraniti od jeftinije konkurencije, te popraviti finansijsku sliku kompanije.

Izor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.