Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung naredne godine planira samo jedan premium telefon

Novi izveštaj koji je objavio Koreaherald poručuje da Samsung planira da odbaci dosadašnju marketinšku strategiju u oblasti mobilnih telefona.


Kao što vam je poznato, Samsung je objavljivao dva flagship telefona svake godine, jedan iz Galaxy S serije u prvoj polovini godine, i jedan iz Galaxy Note serije u drugoj polovini godine. Međutim, veruje se da će kompanija sada promeniti svoju strategiju i objaviti samo jedan flagship telefon svake godine (ili barem u 2017.)

Samsung je imao čvrst raspored objave koga su se držali, a ukoliko budu objavljivali samo jedan vrhunski model godišnje, mogli bi iskoristiti više vremena za mnogo rigoroznije testiranje. Strategija se takođe menja i kako bi budući telefoni stizali do korisnika u perfektnom stanju.

“Samsung je obavestio dobavljače da planira da ukine strategiju objave dva flagship telefona godišnje” rekao je jedan zvaničnik kompanije za korejske medije. Ipak, treba dodati da južnokorejski gigant ima još opcija, među kojima je i stvaranje novog brenda.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.