Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung priprema Android Go telefon

Navala pristupačnih, odnosno jeftinih telefona iz Kine naterala je mnoge proizvođače na promenu strategije poslovanja, a među njima se mogu naći i mnoga zvučna imena.


Ako je verovati najnovijim glasinama, Samsung upravo testira svoj prvi Android Go mobilni telefon, sa 1 GB RAM-a i modifikovanom verzijom Exynos 7570 procesora.

Ovaj uređaj se pojavljuje pod oznakom J260 i trenutno se testira u mnogim zemljama sveta, uključujući i neke evropske, što daje naslutiti da neće biti rezervisan isključivo za slabije razvijena tržišta. Naravno, za sada još uvek nije potvrđeno da će ovaj uređaj ugledati svetlo dana, ali njegovo opsežno testiranje otkriva nameru Samsunga da se sa konkurencijom iz Kine bori na svim poljima.

Android Go je svojevrsna "lakša" verzija Android operativnog sistema, koja i hardverski inferiornim uređajima donosi mogućnosti koje sa klasičnom verzijom ne bi imali jer ju ne bi mogli ni pokrenuti.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.