Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung S20 FE zvanično predstavljen

Samsung je predstavio Galaxy S20 Fan Edition mobilni telefon. Galaxy S20 FE mogao bi mnoge da privuče ravnim Super AMOLED Infinity-O ekranom sa 120Hz osveženjem u FHD+ rezolucije, ali i sveukupno šest zanimljivih boja kućišta.


Selfie kameru nosi u rupici u ekranu, čini se čak i nešto manjoj. Reč je o 32MP f/2.2 kameri. Na leđima Galaxy S20 FE ima plastični poklopac i već viđen četvrtasti modul trostruke kamere u gornjem levom uglu. U Njemu su 12MP fglavna, 12MP ultraširokougaona i 8MP 3x telefoto kamera sa LED blicem. Uz trostruko optičko, nudi i do 30x digitalno povećanje, a u Samsungu ga opet nazivaju Space Zoom.

Ispod haube mu je osmojezgreni čip sa 6/8GB RAM-a i 128/256GB proširive data memorije, a baterija je kapaciteta 4500 mAh, a uz 25W žično podržano je i bežično punjenje. Biće dostupan 4G i u 5G varijantama. Tu će verovatno ulogu odigrati čip ispod haube, kojeg Samsung ovde nije definisao, a znamo da bi mnogi želeli onaj sa Snapdragon 865 čipom. Plus su mu i IP68 sertifikat vodootpornosti i stereo zvučnici, koje potpisuje AKG. 3.5mm audio jack nažalost nije dobio priliku. 

Prodaja Samsung Galaxy S20 FE telefona na domaćem tržištu kreće 2. oktobra. Biće dostupan u više boja: nebesko crvena, nebesko narandžasta, nebesko ljubičasta, nebesko zelena, nebesko plava i nebesko bela. Početna cena biće 79.990 dinara.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.