Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Šest važnih činjenica o Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge

Izdvojili smo šest zanimljivih stvari o kojima se na premijeri Galaxy S6 i S6 Edge nije dovoljno pričalo.


Samsung je na MWC 2015 kongresu predstavio dva najjača telefona Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge, koji su pokupili simpatije i novinara i IT stručnjaka, a ovom prilikom za vas smo izdvojili šest najzanimljivijih stvari i karakteristika koje bi trebalo da znate o tim uređajima.

1. Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge imaju staklo i spreda i pozadi, i to ne bilo kakvo, nego Gotilla Glass 4 staklo sa najjačom zaštitom od grebanja i pucanja do sada.

2. Staklo zakrivljeno na obe strane, na modelu Galaxy S6 Edge greje se i kali na do čak 800 stepeni Celzijusovih, kako bi moglo pravilno da se oblikuje.

3. Galaxy S6 i S6 Edge nemaju microSD slot, ali dolaze u verziji od 32, 64 ili 128 gigabajta memorije, koja je brža i pouzdanija u odnosu na prethodne generacije, a tu je i Dropbox memorija u cloudu na dve godine.

4. Ni Galaxy S6 Edge ni Galaxy S6 nisu otporni na vodu ili prašinu, pa čak ni prskanje. Takođe, krpica će vam uvek trebati jer se otisci prstiju i spreda i pozadi jako vide.

5. Baterija oba uređaja je integrisana u kućište i nije izmenjiva. Samsung Galaxy S6 ima 2.550 mAh bateriju, dok je baterija u Galaxyju S6 Edge za 50 mAh jača. Podržano je bežično punjenje i brzo punjenje - za deset minuta dobija se do četiri sata autonomije.

6. Oba telefona izrađena su od metala, koji je izliven iz jednog komada i jači je 50 odsto u odnosu na Samsungove ranije i konkurentske modele, posebno u odnosu na iPhone 6 Plus, što je Samsung posebno naglasio.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.