Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Sledeći iPhone sa kamerom od dva objektiva?

Kako javlja Apple Insider, a prenosi Tom's Guide, Apple-ov sledeći iPhone bi mogao koristiti kameru sa dva objektiva, koja bi kvalitetom slika navodno mogla konkurisati DSLR fotoaparatima.


Glasine je pokrenuo John Gruber na The Talk Show podcastu, tokom kojeg je nedavno izjavio kako je od svojih izvora dobio informacije kako će sledeći iPhone koristiti kameru sa dva objektiva. Gruber se nije dotakao nikakvih konkretnih tehničkih podataka, već je napomenuo kako će kamera sledećeg iPhone-a predstavljati "najveći skok ikad u kvalitetu kamera (na naprednim telefonima)".

Na Tom's Guide sajtu napominju kako Apple koristi varijacije svoje 8MP iSight kamere još od 2011. godine i 4s verzije iPhone-a, koju su iz godine u godinu poboljšavali sa malim softverskim i hardverskim nadogradnjama kao što su True Tone blic iz iPhone-a 5s i optička stabilizacija slike, što je opcija koju nudi samo iPhone 6 Plus.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.