Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Sony predstavio novi telefon Sony Xperia Z3+

Sony je juče zvanično predstavio model Xperia Z3+ kao "premium" varijantu postojećeg modela Xperia Z3.


Z3+ dolazi sa istim sertifikatom (IP 65/68) otpornosti na vodu i prašinu, a razlika u odnosu na običnog Z3 je u tome što novi model dolazi sa Snapdragon 810 procesorom, dok su ostale stavke ispod haube ostale iste, kao i 1080p rezolucija ekrana.

Obe kamere sada koriste Exmor senzore, s tim da je prednja (selfie) kamera "porasla" sa 2 na 5 megapiksela. Zadnja kamera je ostala kao i kod nekoliko prethodnih generacija Xpreria Z modela – 20,7 MP.

Sony kod ovog modela daje naglasak na eleganciju, tj. tankoću, jer je Z3+ tanak svega 6,9 milimetara, a masa mu iznosi 144 grama, što je manje nego kod Z3, ali je zbog tog zahvata u eleganciji, zakinuta ostala baterija koja sada ima kapacitet od 2900 mAh.

Još jedna razlika u odnosu na Z3 je u tome što se USB port sada nalazi na dnu uređaja i više nema vratašca kao na prethodnicima, a nestali su i magnetski pinovi sa strane.

Sony Xperia Z3+ će na police prodavnica početi da stiže u već junu, ali se još ne zna kada će doći u naš region. Cena Sony Xperia Z3+ je za sada takođe nepoznata.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.