Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Šta očekivati od novog Apple iPhone-a?

Izlazak nove generacije iPhone-a je još prilično daleko, a o njemu već sada polako počinju da kruže glasine. Analitičari Forbes-a predviđaju mogućnost da ovogodišnji modeli iPhone-a napokon donesu USB-C jack, koji bi trebao da zameni sadašnji Lightning priključak.


Nadu u ovakav razvoj događaja uliva činjenica što je Apple takvu promenu odradio na najnovijem iPad-u, koji umesto Lightninga sada koristi upravo USB-C, koji je takođe već nekoliko godina prisutan i na Apple-ovim MacBook laptopovima.

Dizajn bi u suštini trebao da ostane nepromenjen, ali navodno postoji mogućnost da zub na vrhu ekrana ovoga puta bude nešto manji, budući da je i tehnologija smeštena u njemu u međuvremenu smanjena.

Još jedna i ništa manje bitna novost je povratak čitača otisaka prstiju, ali će on ovoga puta navodno biti ugrađen u sam ekran.

Koliko je u svemu ovome istine, videćemo na jesen, a možda i ranije, kako budu stizale nove glasine i curenje informacija.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.