Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Stižu modularni telefoni


Puzzlephone, Vsenn i Project Ara nisu jedini modularni smartfoni koje ćemo (verovatno) imati prilike koristiti ove godine.


Fonkraft je novi igrač na mobilnom tržištu, a priprema sopstveni modularni telefon koji bi na tržištu trebao biti dostupan uskoro, a kojeg je moguće osigurati već sada u sklopu pokrenute Indiegogo kampanje.

Osnovni model (Pilot) Fonkraftovog telefona stoji svega 100 američkih dolara, a donosi 5-inčni ekran 720p rezolucije, dvojezgreni procesor, 8 GB interne memorije i 1 GB RAM-a uz 8-megapikselnu stražnju kameru, 2-megapikselnu prednju kameru i ogromnu bateriju kapaciteta 4100 mAh koja bi ga trebala na životu držati minimalno nekoliko dana.

Fonkraft u ponudi ima još dva unapred složena modela - Hi-Fi i Resolution ؘ- po ceni od 199 američkih dolara. Model Resolution donosi bolji ekran sa 1080p rezolucijom, zadnjom kamerom od 20 megapiksela, 2,5 gigahercni četverojezgreni procesor i 64 GB interne memorije, ali i slabiju bateriju kapaciteta 2800 mAh.

Identičan procesor i količinu interne memorije donosi i model Hi-Fi, ali uz slabiju kameru korišćenu u osnovnom modelu i bateriju kapaciteta 2100 mAh. Ovaj model je najprivlačniji zbog 192 kHz drvenog audio modula koji osigurava odličan zvuk.

Iz Fonkrafta naglašavaju da će kupci moći sami složiti svoj telefon odabirom modula koji ih zanimaju, a to će ih zadovoljstvo u startu koštati 300 američkih dolara. Ova cena će im osigurati sve dostupne module potrebne za "izgradnju" Pilot, Resolution i Hi-Fi modela.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.