Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Telefon Meizu M6 zvanično predstavljen

Meizu je juče predstavio novi model u svojoj ponudi, M6. Pitanje je zapravo koliko je novi jer je niz komponenti ostao isti kao na prethodniku, M5.


Dakle, i dalje ima 5,2-inčni HD ekran, procesor MediaTek MT6750, bateriju kapaciteta 3070 mAh i dve memorijske opcije – 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije ili 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Zadnja kamera se takođe nije mijenjala, ali se zato selfie kamera je pa sad umesto 5 MP imamo 8 MP.

Kućište je izrađeno od polikarbonata, ali u proizvodnju je uloženo više truda i usto na poleđini imamo ugravirani Meizu logo umesto odštampanoga. Osim toga, nudiće se u srebrnoj, zlatnoj, crnoj i plavoj boji. Dobro poznati mTouch čitač otisaka prstiju je ugrađen u višenamensku Home tipku i otključava uređaj za samo 0,2 sekunde. Sa softverske strane imamo Android 7.0 Nougat preko kojega je presvučen Flyme 6.

Kao što vidite, Meizu M6 ne donosi nikakve značajne novosti u odnosu na M5, ali jedno je sigurno – niska cena opravdava izostanak očekivanih poboljšanja. Za verziju sa 2/16 GB cena u Kini iznosi 699 juana (oko 80 evra), a za 3/32 GB je potrebno izdvojiti 899 juana (oko 114 evra).

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.