Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Telenor - Finansijski rezultati za treći kvartal 2014.

Kompanija Telenor Srbija u trećem kvartalu 2014. godine ostvarila je prihod od 11,1 milijardi dinara.


Ne računajući promenu cena interkonekcije, prihodi su uvećani za 1% u poređenju sa trećim kvartalom 2013. godine. Broj korisnika iznosi 3,2 miliona, što je broj jednak onom iz istog perioda prošle godine.
 
„Telenor banka počela je sa radom u septembru kao prva mobilna onlajn banka u regionu i ponudila je korisnicima zaista inovativne usluge. Otvaranje Telenor banke predstavlja značajan razvoj kako tržišta telekomunikacija tako i bankarskog tržišta“ izjavio je Erlan Neten, izvršni direktor finansija Telenora Srbija. „Privreda uopšte, zajedno sa  telekomunikacionom industrijom i dalje je suočena sa ozbiljnim izazovima, dok su posledice poplava još uvek vidljive. Mi ostajemo usredsređeni na jačanje svoje liderske pozicije na tržištu i održavanje zdravih nivoa profitabilnosti, kroz dalju ponudu inovativnih i visoko kvalitetnih usluga koje će korisnicima omogućiti superiorno iskustvo”.
 
U trećem kvartalu 2014. godine Telenor grupa ostvarila je prihode od 27,7 milijardi norveških kruna, što predstavlja organski rast prihoda od 3,5 odsto. Operativni i neoperativni profit pre odbijanja kamate, poreza na prihod i troškova amortizacije (EBITDA) iznosi 10,3 milijardi norveških kruna, dok je EBITDA marža 37 odsto, a operativni novčani tok je 6,3 milijardi norveških kruna.


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.