Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Telenor internet u beogradskim parkovima i ovog leta

Zahvaljujući nastavku saradnje Grada Beograda i Telenora, svi koji leto provode u Beogradu ili posećuju glavni grad, u deset gradskih parkova moći će da koriste besplatan internet.


Neograničeno surfovanje, proveravanje elektronske pošte i komunikacija sa prijateljima na društvenim mrežama omogućena je u parku kod Vukovog spomenika, parku Proleće, Skejt parku na Novom Beogradu, Studentskom parku, Velikom i Malom Tašmajdanu, Miljakovačkom i parku Zvezdara i Obrenovac, a od ovog proleća i na Adi Huji. Posetioci tih parkova svoje telefone, tablete, računare i druge pametne uređaje mogu da povežu na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu (SSID: Telenor internet park), posredstvom Telenor Pametne mreže koja omogućava brz i siguran prenos podataka preko interneta. U saradnji sa Gradom Beogradom Telenor već sedmu godinu zaredom stanovnicima grada i turistima pruža besplatni brzi internet na otvorenom i pomaže glavnom gradu da bude u korak sa svetskim metropolama. Internet parkove tokom protekle nedelje dobili su i građani Niša i Preševa, čime je broj gradova u čijim se parkovima može besplatno surfovati u Pametnoj mreži porastao na osam. Internet parkovi aktivni su još u Kragujevcu, Subotici, Kikindi, Leskovcu i Sremskoj Mitrovici, kako bi prednosti interneta bile dostupne što širem broju građana Srbije, a informatička pismenost rasla širom Srbije.


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.