Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Ultra Centar Galaktika Gaming Weekend 2014!!!

20. - 21.12. u Delta City Shopping centru očekuju vas brojni turniri i vredne nagrade!


Ultra Centar Galaktika i DEF organizuju 20. i 21. decembra veliki Gaming weekend u Delta City Shopping centru na drugom spratu. Festival će biti podeljen na nekoliko segmenata: turniri za PC i PS3 Platforme, Board Game noć i žurka, kao i izložba 3D gaming Serbia – predstavljanje radova domaćih autora video igara.

Za ljubitelje video igara celog vikenda, od 9 ujutro biće organizovani turniri za PC i PS3 platforme (League of legends, Hearthstone, Pro Evolution Soccer 2015, NBA 2k15)a, detaljne informacije za učešće na ove turnire možete pronaći na zvaničnoj facebook stranici – Ultra Centra Galaktika. Prijave traju do 19.12. 
a najboje takmičare očekuju i vredne nagrade!

U subotu 20. decembra, od 21.00 – 04.00h, biće organizovana i celovečernja board game noć i gaming žurka! Program će pratiti sledeći turniri:

1. Settlers of Catan - turnir

2. Magic the gathering – card game - turnir

3. Game of thrones - turnir

Free play:

1. Axis and allies

2. Battle star Galactica

3. Risiko

... i druge igre na tabli.

Bijenalno, kao prateći program manifestacije, UCG I DEF organizuju i izložbu 3D gaming radova, domaćih autora koji su angažovani u gaming industriji, gde će ovom prilikom autori moći da međusobno razmene ideje i mogućnosti za saradnju. Izložba će sadrži dva segmenta: video sekvence iz igara (objavljenih ili u izradi) i samostalne sličice (still frame).

Otvaranje izložbe 3D GAMING SERBIA planirano je za nedelju 21. decembar od 21:00 u holu Ultra Centra Galaktika. Pokrovitelji izložbe su: Ministarstvo kulture Republike Srbije i kompanija Acer – Srbija.

Izvor: directmediapr


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.