Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Umi Rome telefon od 90 dolara

Izgleda kao Galaxy Note 5, ima 3 GB RAM i ekran od 5.5 inča. I sve to za 90 dolara.


Ma, gde to ima?! U Kini, naravno! Firma se zove UMI i proizvodi ROME smartfon koji je više nego očigledno nastao po uzoru na Samsungov Galaxy Note 5, u zlatnoj boji, ali bez olovke. Ekran dijagonale 5.5 inča ima rezoluciju 1.280 x 720 piksela, u AMOLED matrici, sa dubokom crnom i pojačanim intezitetom boja. Procesor je MediaTek MT6753 sa ARM Mali T-720 GPU-om i 3 GB RAM, uz 16 GB interne i memorijom na microSD kartici.

Kamera je rezolucije 13 megapiksela, izradio ju je Sony, a prednja je dva megapiksela, uz dual Led blic. Telefon je opremljen baterijom kapaciteta 2.500 mAh, a sve pokreće Android Lollipop 5.1 OS. Na kraju potrebno je istaći da je telefon i s prednje i zadnje strane opremljen 2.5D staklom, kao i Gorilla Glass zaštitom od habanja.

Telefon će se na kineskom tržištu pojaviti do kraja godine, a moći će da se naruči preko interneta putem najvećih prodavnica, poput Alibabe ili kineskog Amazona.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.