Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Vertu Signature telefon košta neverovatnih 23 hiljade dolara!?

Naravno, koža, rubini i konsijerž su takođe tu.


Vertu se vraća sa još jednim bezobrazno skupim telefonom iz visoke klase. Ovog puta, reč je o Signature for Bentley uređaju koji ima odličan dizajn i donosi mnogo povlastica.

Za razliku od kompanijinih skorašnjih Androida, najnoviji model nije pametni telefon, tako da spada u familiju Signature uređaja. Može da obavlja pozive, šalje poruke, i možda poneki email. To je sve. Ne računajte na to da ćete pronaći i neke aplikacije.

Dizajn je najbitniji deo. Poseduje karbonska vlakna i kvalitetnu teleću kožu na zadnjoj strani. Možete birati između nekoliko različitih boja, raznobojnih dragulja i kožu u raznim bojama. Tastatura je prekrivena safirima a svako mehaničko dugme ima po rubin. Telefon je ručno izrađen u Engleskoj. Sjajni metalni Bentley logo je takođe tu kao završni detalj, navodi TechnoBuffalo.

Cena uključuje i konsijerž servis koji Vertu nudi svim vlasnicima svojih telefona. Servis uključuje 12 meseci 24/7 personalne asistencije. Kompanijin tim će sve srediti, bilo da je reč o sastancima, obavezama, kupiće čak i poklon vašoj voljenoj osobi. Telefon poseduje i direktnu liniju sa Vertu support osobljem.

Početna cena uređaja je 23.000 dolara. Može se poručiti sada, dok prodaja startuje 18. septembra.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.