Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Xiaomi Mi 5 stiže u novembru?

Naslednik Xiaomi-jevog Mi 4 top modela očekuje se na jesen, a do sada smo mogli čuti mnoge glasine o njemu. U međuvremenu je stigla izvesna podvarijanta Mi 4i, da bi danas stigle nove informacije o novom modelu Mi 5.

 


Uređaj u ovom trenutku navodno nosi kodni naziv Libra, a specifikacije o kojima se govori sadrže 5,3-inčni ekran QHD rezolucije (1440 x 2560). Najzanimljiviji detalj je, naravno, procesor koji će po svoj prilici biti Qualcomm-ov Snapdragon 820 u kombinaciji sa 4 GB RAM-a. Trebala bi da budu ponuđena dva modela i to sa 16, odnosno 64 GB interne memorije.

Govori se i o 16 MP zadnjoj kameri, dok bi ona napred trebala imati senzor od 6 megapiksela. Baterija navodno sadrži 3030 mAh kapaciteta, a uređaj bi trebao da sadrži i čitač otisaka prstiju. Operativni sistem je Android 5.1.1., ali sasvim je sigurno da će Xiaomi preko njega navući svoj MIUI.

Lansiranje uređaja bi se trebalo dogoditi negde u novembru, kada bi se trebao pojaviti u prodaji na kineskom tržištu, a nedugo nakon toga ga možemo očekivati i u Evropi. Cena za sada nije poznata.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.