Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Xiaomi Mi A1 mobilni telefon zvanično predstavljen

Xiaomi je zvanično predstavio svoj najnoviji telefon, koji stiže sa dve kamere ne poleđini.


Xiaomi Mi A1 je hardverski identičan Xiaomi Mi 5X modelu, s tim što A1 u nazivu znači da je deo Android One linije i koristi stock Android 7.1.2 Nougat operativni sistem.

Xiaomi Mi A1 ima Snapdragon 625 čipset, izrađen u 14nm procesu, a tu je i 4GB RAM-a i 64GB skladišnog prostora. LCD ekran je dimenzija 5.5 inča i ima Full HD rezoluciju. Na poleđini telefona se nalaze dve kamere, sa dual-tone LED blicem. Tu je i senzor otiska prsta. Sve napaja baterija od 3080mAh, koju je moguće puniti preko USB-C porta.

Stock Android znači da Xiaomi Mi A1 stiže bez MIUI 9 korisničkog interfejsa, ali je zadržana MIUI kamera aplikacija. Takođe, obećano je da će telefon dobiti Android 8.0 Oreo ažuriranje do kraja godine. Mi A1 je i jedan od prvih telefona koji će dobiti Android P tokom naredne godine.

Xiaomi Mi A1 stiže u crnoj, roze i zlatnoj varijanti, po ceni ispod 200 evra. Biće dostupan u 37 zemalja širom sveta od 12. septembra. Nažalost, našeg regiona nema na spisku dostupnih zemalja, ali će  se Mi A1 naći kod nekoliko naših suseda.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.