Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note 20 Ultra stiže 21. avgusta

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, novi premium mobilni telefon, biće predstavljen 21. avgusta. Imaće čak tri modela različitih veličina i konfiguracija.


Najjači model svakako će biti Galaxy Note 20 Ultra, čije su prve slike pojavile na Internetu. Prema onome što iz priloženog možemo videti, Galaxy Note 20 Ultra u velikoj meri odgovara renderima nastalim na temelju dostupnih informacija, koje smo do sada imali prilike videti nekoliko puta.

Uređaj sa prednje strane konceptualno odgovara Samsung-u Galaxy S20 Ultra, s tom razlikom što ima oštrije ivice, dok je na poleđini modul kamere malo redizajniran, odnosno manji je. Ali bez obzira na to, novi Note bi trebao da preuzme svu tehnologiju iz prolećnog premium modela, a možda osvane sa još pokojim novim detaljem.

Sve će se ipak saznati 21. avgusta, kada uređaj bude službeno predstavljen, a do tada će sasvim sigurno procureti i detaljne specifikacije.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.