Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 11 nove informacije o kameri telefona

Na internetu su se pojavile nove glasine u vezi sa sledećim modelom iPhone-a, a najnovije kažu da će iPhone 11 dobiti novu generaciju 3D kamere za Face ID sistem, tj. prepoznavanje lica. 


Razlika u odnosu na dosadašnje, očituje se u tome što će pokrivati veći ugao, a to će uticati na lakše i brže otključavanje uređaja. O kojim vrednostima se radi, za sada nije poznato.

Da će na novi iPhone na poleđini imati tri kamere poznato je od ranije, ali danas saznajemo da će jedna od njih biti ultra-širokougaona, što je u skladu sa sveopštim trendom, a trebala bi da pokriva ugao od 120 stepeni.

Druga novost kod kamere odnosi se na mogućnost ugradnje optičke stabilizacije na njih sve tri. Naime, pored ultra-širokougaone, uređaj će imati standardna i telefoto kameru, o kojoj za sada još uvek ne znamo koliku vrednost optičkog povećanja će podržavati.

Treća novost je nova LED blic koji neće fizički narasti, ali bi navodno trebala da bude osetno jača od aktualne. Na kraju priče o kameri spomenimo i novi ISP koji bi trebao da doprinese opštem podizanju kvaliteta fotografije.

Od ranije poznatih detalja spomenimo novi A13 procesor, ali i iOS 13, koji će na nivou operativnog sistema doneti dark mode, odnosno tamnu temu, koja će za potpun doživljaj trebati i podršku proizvođača aplikacija.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni dizajn koji s prednje strane očito neće doživeti veće promene, ali sa zadnje će dobiti prilično veliku i ružnu grbu modula kamere, koja će pritom još biti smeštena asimetrično.

Veruje se da će Apple u početku predstaviti dva modela, jednog sa ekranom dijagonale 5,8, a drugog 6,5 inča.

S druge strane, ne treba zanemariti činjenicu da su sve dosadašnje slike koje prikazuju sledeći iPhone zapravo renderi kreirani na temelju dostupnih informacija, tako da konačni proizvod na kraju može sadržavati i manje ili veće izmene.

Izvor: itvesti


KOMENTARI
  • Hi, I was just dropping in a quick line to know, if I could send some great article ideas your way for a guest post at your website ? If you like my suggested ideas, I can then provide you high-quality FREE CONTENT/ARTICLE. In return, I would expect just a favor of a backlink from within the main body of the article. Do let me know if I can interest you with some great topic ideas? Best Regards, Dr.Umer Ishfaq
   Dr.Umer, 25.12.2019.
  • Looking for fresh buyers? Receive hundreds of keyword targeted visitors directly to your site. Boost revenues fast. Start seeing results in as little as 48 hours. For more info send a reply to: walter3519rob@gmail.com
   Ronald, 30.11.2019.
  • Looking for fresh buyers? Get tons of people who are ready to buy sent directly to your website. Boost your profits quick. Start seeing results in as little as 48 hours. For additional information write a reply to: alfred4756will@gmail.com
   Rocky, 18.11.2019.
  • Would you be interested in an advertising service that costs less than $39 per month and delivers thousands of people who are ready to buy directly to your website? Reply to: jack5886tur@gmail.com to get more info.
   Johnette, 25.10.2019.
  • Hi, Hope you are doing well. I just wanted to know if Ii could send some great article ideas for a guest post on your website. If you like the ideas i put forward, i will provide you with high-quality free content/articles. In exchange, all i expect is a back link from within the main body of the article. Do let me know if you like this proposal and if i can begin sending you some topic ideas. Best Regards Ashlie Lopez
   ashlielopez66@gmail.com, 30.8.2019.
  • AAA內容aaaaa
   3591261809@qq.com, 7.8.2019.
  • AAA內容aaaaa
   3591261809@qq.com, 3.8.2019.
  • AAA內容aaaaa
   3591261809@qq.com, 14.7.2019.
POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.