Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S22 premijera 9. februara

Samsung će predstaviti Samsung Galaxy S22 na svom prvom ovogodišnjem dogadjaju pod nazivom The Epic Standard koje će se održati 9. februara. Predstavljanje možete pratiti uživo na Samsungovoj youtube stranici.


To znači da ćemo napokon imati priliku da saznamo koliko su bile utemeljene broje glasine i procurele informacije o novim Samsung-ovim flagship telefonima.

Kako se čini, Galaxy S22 linija će podsećati jako na Galaxy Note phablete, jer će svi telefoni imati ulaz za S Pen olovku i imaće više "kockasti" oblik. Naravno, time bi se zapravo mogla staviti tačka na Note liniju koja će s novim S22 uređajima otići u istoriju jer Samsung izgleda ne želi tržištu paralelno nuditi dve linije flagshipova koji su sami sebi najveća konkurencija.

Takođe možete pokušati da pronađete skrivene poruke u službenom traileru kojim Samsung najavljuje Galaxy Unpacked u ovom videu.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.