Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S21 FE 5G promo render

Samsung se uveliko sprema da lansira Galaxy S21 FE. To sada potvrđuje i očito službeni promo render, koji potvrđuje boje i puno ime novog Samsung-ovog telefona za fanove (FE - fan edition).


Galaxy S21 FE 5G nosiće baš to ime, a ponudiće se u četiri boje. Očekujemo dakle beli, zeleni, crni i ljubičasti model, a na leđima će nositi tri kamere.

Iz ovog ugla je sasvim jasno da će ekran napred imati prilično tanak okvir te da će biti ravan od ivice do ivice. Rupica selfie kamere nije uvek velika i smeštena je po sredini, a navodno se radi o 32MP senzoru ispod. Na desnoj strani su tasteri Power i kontrola jačine zvuka, a na vrhu vidimo tek rupicu sekundarnog mikrofona. Ni grba kamere na leđima ne štrči značajno, a iako to nije potvrđeno, verovatno ima plastični zadnji poklopac.

Telefon će pokretati Snapdragon 888 ali vrlo izgledno i Exynos čip na određenim tržištima.

FCC certifikat potvrdio nam je 45W punjenje, dakle i brže od onog na Galaxy S21 Ultra flagshipu. Baterija će navodno imati kapacitet 4500 mAh. Podržavaće i bežično punjenje, a očekujemo i stereo zvučnike i IP sertifikat vodootpornosti.

Prošle godine je Samsung Galaxy S20 FE predstavljen u novembru, s obzirom na sve ove informacije, S21 FE na sunce bi mogao i ranije, verovatno pre kraja leta.

 

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.