Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Oppo Find N novi savitljivi telefon

Oppo je predstavio svoj prvi savitljivi mobilni telefon Find N, prema komentarima prvih korisnika ocenjen je veoma pozitivno.


Oppo Find N je napravljen slično kao i Samsung-ov Galaxy Fold 3 - ima jedan spoljni ekran čija dijagonala iznosi 5,49 inča, a kada se otvori pretvara se u tablet dijagonale 7,1 inča.

U oba slučaja reč je o AMOLED ekranima, ali unutrašnji ekran ima višu frekvenciju osvežavanja - 120Hz u odnosu na 60Hz spoljnog ekrana. U recenzijama modela Find N novinari imaju pohvale za oba ekrana i naglašava se kako se, za razliku od Galaxy Fold-a i njegovog neobičnog odnosa stranica, spoljni ekran može koristiti i kao i na svakom drugom premium pametnom telefonu, sa jedinom razlikom što je, zbog presavenog drugog ekrana, sam uređaj deblji.

Rezolucija unutrašnjeg ekrana iznosi 1920X1792 piksela, a iz Oppa se hvale kako je mesto gde se nalazi šarka za otvaranje, odnosno pregib oko 80 posto manji u odnosu na konkurentske modele pa bi trebao izdržati najmanje 200 hiljada otvaranja. Što se klasičnog hardvera tiče, pokreće ga Snapdragon 888 čipset, a na tržištu će se pojaviti u verzijama sa 8 GB memorije i 256 GB prostora za skladištenje podataka i u verziji 12/512 GB, pri čemu treba naglasiti da nema dodatnog ulaza za memorijsku karticu.

Uređaj dolazi i sa 3 zadnje kamere - glavna rezolucije 50 MP, 13 MP telefoto i 16 MP ultraširoka kamere i sa dve 32 MP kamere za snimanje selfija. Kapacitet baterije iznosi 4500 mAh i podržava 33W punjenje putem kabla, odnosno 15W bežično punjenje, kao i 10W reverzibilno punjenje.

Oppo Find N na početku će se pojaviti na kineskom tržištu po ceni od oko 1200 dolara, a naknadno bi se mogao pojaviti i na evropskom tržištu.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.