Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 14 stize 14. septembra

Novi mobilni telefon Apple iPhone 14 stiže za četiri meseca, a navodni datum je 14. septembar. Apple će uz četiri nova iPhone modela predstaviti i Apple Watch 8 i AirPods Pro 2 slušalice. Veruje se da će Apple Pro modele od ostatka iPhone 14 serije razlikovati i procesor.


Biće to treća godina za redom da Apple predstavlja četiri modela iPhone-a, ali ovaj put sa još većim razlikama između Pro i ne-Pro uređaja. Budući da iPhone 12 mini i iPhone 13 mini nisu polučili očekivani uspeh, ove jeseni ćemo dobiti dva Max modela pa će tako predstaviti dva 6.1-inčna i dva 6.7-inčna telefona.

Prema neslužbenim informacijama, osim što će iPhone 14 Pro dobiti nove zaslone s dva otvora umjesto notcha, dobit će i novi 4nm Apple A16 Bionic čip i 48MP glavnu kameru na leđima.

iPhone 14 i iPhone 14 Max navodno će pokretati prošlogodišnji čip i zadržati ekrane sa notchem i 12MP kamere pozadi. Većina iPhone korisnika ni ne zna niti im je bitno koji čip pokreće njihov telefon dok god on osigurava top performanse i uglađen rad. Apple će to navodno iskoristiti i smanjiti troškove izrade, a priča se da bi čak taj isti 5nm A15 Bionic ispod njihove haube mogli nazvati A16 Bionic dok bi novi 4nm čip za iPhone 14 Pro modele mogli nazvati A16 Bionic Pro.

Uz iPhone 14 seriju, Apple će 14. septembra sasvim izgledno predstaviti i čak tri modela Apple Watch 8 serije ali i nove AirPods Pro 2 slušalice.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.