Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 12 obara rekorde u prodaji

Counterpoint Research je objavio istraživanje po kome je Apple iPhone 12 najprodavanija serija Apple-ovih telefona još od 2014. i tadašnjeg iPhone-a 6. Tada se dogodio veliki skok u Apple-ovoj ponudi, budući da su prvi put ponuđeni i veći modeli sa oznakom Plus.


Napominjemo da se radi o statistici koja se odnosi na jun, dakle do lansiranja sledeće generacije, ali i kasnije, situacija bi se još mogla promeniti.

Prema ovom izveštaju, najpopularniji model serije 12 je iPhone 12 Pro Max, koji je najveći i najskuplji model, budući da u ukupnoj količini isporučenih modela učestvuje sa visokih 29%. Poređenja radi, iPhone 11 Pro Max je učestvovao sa 25%.

Isto tako, u aprilu, dakle samo sedam meseci nakon lansiranja, iPhone 12 modeli su prodati u 100 miliona primeraka, dok je recimo iPhone-u 11 za taj rezultat trebalo dva meseca više.

Napominjemo kako su ovo nezvanični rezultati nezavisne istraživačke kuće, a ne službeni Apple-ovi, budući da Apple nikad ne objavljuje koliko je tačno kojeg modela prodato.

 

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.