Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 13 mini prikazan uživo

Apple iPhone 13 dolazi i u mini verziji, iako aktuelni iPhone 12 mini nema zapaženu prodaju. iPhone 13 mini prikazan je na prvoj slici uživo i potvrdio ranije pretpostavke o izgledu poleđine.


Apple iPhone 12 mini nije dobro prihvaćen kod korisnika. Neki kažu da je premali, a drugi da je preskup. Istina je valjda i jedno i drugo, ali zavisi od ukusa i debljini novčanika.

Svejedno, sve upućuje na to da ćemo ove jeseni videti njegovog naslednika. Objavljeni su CAD renderi pa i fotografije i video dummy modela za izradu maski.

Najavljen je nešto manji notch na čelu i drugačiji raspored kamera na leđima iPhone 13 i 13 mini telefona.

Upravo taj novi raspored kamera na leđima potvrđuje i ova fotografija navodnog prototipa iPhone 13 mini uređaja. On naime ima dva oka kamere postavljena dijagonalno umesto jedan iznad drugog.

Razlozi su verovatno veći senzor koje će dobiti, a najavljen je i uopšteno veći i deblji modul kamere na celoj iPhone 13 seriji, što isto sugeriše veće senzore ispod.


Izvor: itvesti/gsmarena


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.