Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 12 Pro će imati 6GB RAM-a

Apple najavljuje povećanje RAM memorije za iPhone 12 Pro ali i početak proizvodnje iPhone SE 2 telefona, koji bi trebalo da stigne u martu.


Ljubitelji Apple telefona sigurno znaju da aktuelni iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max imaju po 4GB RAM memorije. To je u poređenju sa top modelima iz Android tabora premalo i to već nekoliko godina unazad. U stvarnosti zbog sasvim drugačijeg odnosa hardvera i softvera, više je nego dovoljno za fluidan rad.

Ipak, saznaje se da će novi iPhone 12 Pro modeli, koje će Apple predstaviti na jesen 2020. imati 6GB RAM-a. iPhone 12, naslednik iPhone-a 11 bez tog Pro u imenu, imaće 4 gige RAM-a.

Mnoge među vama više će zanimati sveže vesti o nasledniku iPhone-a SE. Naime, opet se aktuelizovala priča i o njemu. Izvori bliski Apple-u tvrde da iPhone SE 2 u proizvodnju kreće u februaru sledeće godine. Potvrđuju ranije objavljene informacije o 4.7″ ekranu i Touch ID Home tipci. Biće temeljen na iPhone 8 modelu, a pokretaće ga A13 čip sa 3GB RAM-a.

U prodaji bi iPhone SE 2 trebao da se nađe u martu sledeće godine.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.