Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Google Pixel 4 i Pixel 4 XL telefoni izgledaće drugačije?

Ako verujemo glasinama sa interneta, novi Googl Pixel mobilni telefoni bi napokon trebalo da dobiju novi dizajn, odnosno usklađivanje sa trendovima drugih proizvođača mobilnih telefona.


Tako bi dizajn sa velikim okvirom oko ekrana napokon trebao da nestane, a postoji velika verovatnost da će i prednja kamera biti smeštena u rupicu u ekranu umesto u zub, koji je na prošlogodišnjem Pixelu 3 XL poneo titulu najružnijeg. Čitač otisaka prstiju bi isto tako po uzoru na mnoge druge trebao da nađe mesto unutar ekrana.

Novosti bi se navodno trebale videti i na ivici kućišta, jer po nekim informacijama, Pixel 4 (i Pixel 4 XL) više neće imati fizičke tipke, već će funkcije uključivanja i podešavanja glasnoće biti implementirane u svojevrsnu kombinaciju kapacitivnih tipki i senzora za stisak, što je poznato sa postojećih, ali i nekih HTC-ovih modela, koji inače proizvode Google-ove Pixele.

Ispod haube će se, sasvim očekivano, naći Snapdragon 855 u kombinaciji sa najmanje 6 GB RAM-a, ali ono što bi neke moglo razočarati je nedostatak 5G modema, koji će se verovatno naći u nekom od kasnijih modela, odnosno u skladu sa tempom razvoja 5G mreža.

Koliko je u svemu ovome istine, saznaćemo najesen kad novi uređaji budu službeno predstavljeni.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.