Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Huawei Mate 30 telefon bez Google servisa

Huawei je nedavno predstavio novu Mate 30 seriju mobilnih telefona koji će se isporučivati bez Google servisa i aplikacija. Uprkos tome, Huawei-jev CEO uveren je da mogu prodati 20 miliona uređaja serije Mate 30.


Mnoge će od kupovine odbiti nedostatak pristupa Google servisima bez kojeg nema ni mnogih omiljenih aplikacija, koje o njima zavise. Svestan toga, Huawei najverovatnije Mate 30 seriju na nekim tržištima neće ni ponuditi.

Ipak i urpkos tome, Huawei-ev je CEO u intervjuu nakon nekidašnjeg predstavljanja rekao da je uveren da će se Mate 30 uređaji prodati u više od 20 miliona primeraka.

- Since the May ban our sales have dropped, but now it’s recovering really really quickly, so consumers love our products. I do believe that we can sell more than 20 million with the Mate 30 series. – Richard Yu, Huawei CEO

Ruku na srce, Yu svoj optimizam može temeljiti na domaćem kineskom tržištu, koje je praktično samo dovoljno za takav poduhvat.

S druge strane, Huawei je spreman OTA ažuriranjem Mate 30 i ekipu opremiti Google servisima, dođe li u međuvremenu do sporazuma sa Amerikancima.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.