Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Huawei Mate 30 telefon bez Google servisa

Huawei je nedavno predstavio novu Mate 30 seriju mobilnih telefona koji će se isporučivati bez Google servisa i aplikacija. Uprkos tome, Huawei-jev CEO uveren je da mogu prodati 20 miliona uređaja serije Mate 30.


Mnoge će od kupovine odbiti nedostatak pristupa Google servisima bez kojeg nema ni mnogih omiljenih aplikacija, koje o njima zavise. Svestan toga, Huawei najverovatnije Mate 30 seriju na nekim tržištima neće ni ponuditi.

Ipak i urpkos tome, Huawei-ev je CEO u intervjuu nakon nekidašnjeg predstavljanja rekao da je uveren da će se Mate 30 uređaji prodati u više od 20 miliona primeraka.

- Since the May ban our sales have dropped, but now it’s recovering really really quickly, so consumers love our products. I do believe that we can sell more than 20 million with the Mate 30 series. – Richard Yu, Huawei CEO

Ruku na srce, Yu svoj optimizam može temeljiti na domaćem kineskom tržištu, koje je praktično samo dovoljno za takav poduhvat.

S druge strane, Huawei je spreman OTA ažuriranjem Mate 30 i ekipu opremiti Google servisima, dođe li u međuvremenu do sporazuma sa Amerikancima.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.