Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Huawei P40 prikazan na videu

Huawei planira da krajem meseca u Parizu predstavli svoju novu P40 seriju telefona, ali ekipa sa portala Digital Trends, dočepala se jednog od njih već sad. Huawei P40 na videu otkriva kako će izgledati i šta donosi.


Kako se radi o prototipu Huawei-a P40, nije im bilo dozvoljeno prikazati baš sve o uređaju, a naročito ne ekran i softver.

Natpisi na leđima Polarie i Blink, tu su da zbune znatiželjnike i jasno zamenjuju Huawei i Leica logotipe.

Huawei P40 dosta nalikuje na P30 Pro od prošle godine. Njegov modul kamere ipak nešto duži, a poslednje oko kamere je sasvim jasno periskopsko telefoto sočivo i praktično je identično onom sa prošlogodišnjeg P30 Pro.

Pored je još jedan otvor – verovatno ToF senzor sa dodatnim mikrofonom i blicem. Ekran je navodno blago zakrivljen kao i leđa, a povezuje ih metalni okvir.

Jasan je izostanak 3.5mm audio priključka, ali to nas više ne čudi jer i Samsung je odustao od njega. Nije bilo reči o specifikacijama i drugim detaljima, ali sasvim jasno možete očekivati Kirin 990, 5G, jaku bateriju i HMS umesto Google-ovih servisa i aplikacija out-of-the-box.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.