Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

iOS 13 štedi bateriju sa Dark modom

Prema najnovijim informacijama, sledeći iOS operativni sistem trebao bi da donese podršku za dark mode, odnosno tamnu pozadinu.


Ova opcija će svim aplikacijama omogućiti iskorišćavanje kontrasta ekrana, što će imati direktan uticaj na štednju energije. Novi Dark mode će biti dostupan kako za iPhone, tako i za iPad.

Od ostalih novosti koje će Apple predstaviti u novoj verziji iOS-a spominje se "undo" gest, dakle vraćanje radnje na prethodno stanje, ali i dublje multitasking opcije.

Promene bi trebalo da doživi i Safari browser koji bi na iPad-u u startu trebao otvoriti desktop verziju određenih stranica kako bi ih sprečio u forsiranju mobilne verzije, namenje isključivo iPhone-u. Mail aplikacija će navodno dobiti opciju "pročitaj kasnije" kao i unapređene filtere koji će lakše kategorizovati poruke.

Novi iOS bi trebao doneti i redizajn određenih segmenata interfejsa, ali i mnoge druge novosti o kojima ćemo detalje saznati za neka dva meseca, na Apple-ovoj redovitoj WWDC konferenciji.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.