Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

iPhone 11 Pro Max imaće snažnu bateriju

Apple nama običaj da objavljuje kapacitet baterije svojih mobilnih telefona, tako da to ostaje tajna, ali ne dugo s obzirom da se sazna iz dokumentacije ili kada neki entuzijasta rastavi uređaj na sitne deliće.


U dokumentu koji je objavljen se navodi kako kapacitet baterije iPhonea 11 Pro Max iznosi 15,04 Wh, što odgovara iznosu od 3969 mAh, a to je 25% više od onog u iPhone-u XS Max. Zato i ne čudi podatak iznesen na predstavljanju da će baterija novog modela osigurati do 5 sati dužu autonomiju.

Uz 25% povećanje kapaciteta baterije, ali i novi procesor te energetski efikasniji eran, ukupna autonomija bi se trebala povećati za 33% u odnosu na prethodnika.

Kad je u pitanju iPhone 11 Pro, njegova baterija donosi 11,67 Wh ili 15% više od one u iPhone-u XS, dok obični iPhone 11 sadrži 11,91 Wh, što je 7% više od baterije iPhone-a XR, čiji je direktni naslednik.

Ovo drastično povećanje kapaciteta baterije u najvećem modelu rezultovalo je i podebljanjem kućišta koje sada meri 8,1 mm, dok je prethodnik sa svojih 7,7 mm bio nešto elegantniji. "Platila" je i masa, pa tako novi Apple-ov top model teži pozamašnih 226 grama, dok je i prethodnik na leđima nosio ne baš malih 206 grama.

Ako nas pitate, rado bismo žrtvovali ovih 4 milimetra i 20 grama viška za 5 sati dužu autonomiju, ali kako će se to pokazati u praksi, videćemo kad nam uređaj stigne na test.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.