Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG Velvet umesto LG G9 telefona

LG je zvanično predstavio LG Velvet, mobilni telefon, koji stiže umesto očekivanog LG G9. Može li LG ovim telefonom zanimljivog dizajna i objektivno mid-range funkcija pokrenuti svoj ustajali smartphone biznis?


LG je još ranije najavio da svoju seriju G nameravaju da ugase i pokrenu nešto novo. Telefon koji je navodno zamenio LG G9 nosi ime LG Velvet.

Da li je sve u imenu pokazaće vreme, ali da ovde nije reč o nastavku serije premium telefona kakva je bila LG G porodica, jasno je na prvu loptu.

LG Velvet donosi pre svega osvežen dizajn s naglaskom na simetriju i waterdrop raspored kamera na leđima.

Metalni okvir na mestu drži dve simetrično zaobljene staklene površine napred i nazad. Napred je visoki 6.8-inčni P OLED 2460×1080 FHD+ ekran formata 20.5:9 sa čitačem otisaka ispod ekrana i urezom na vrhu u kojem je 16MP kamera.

Nazad su tri kamere. Nažalost onih nekih bitnih detalja o senzorima i objektivima za sada nema. Znamo samo da je glavna 48MP pixel binning kamera, a uz nju su još 8MP ultraširoka i 5MP senzor dubine. Otvori blende i eventualni OIS nisu za sada potvrđeni.

Ispod haube je ono što LG G9 sigurno ne bi imao – Snapdragon 765G. Reč je o mid-range čipu sa podrškom za 5G mreže, a verovatno će ponuditi više no adekvatne performanse. Uparen je sa 8GB RAM-a i 128GB proširive data memorije.

Baterija je kapaciteta 4300 mAh i podržava "brzo punjenje". Bežično se ne spominje ali se spominje službeni IP68 sertifikat vodootpornosti i MIL-STD-810G sertifikat izdržljivosti.

LG ne odustaje tako lako, pa LG Velvet ima i 3.5mm audio izlaz. Pokreće ga Android 10 i LG-ev Android skin preko njega.

Dostupan u četiri zanimljive boje LG Velvet u Koreji kreće u prodaju 15. maja po ceni od KRW 899,800 ($734).

Predstavljanje uređaja za ostatak sveta se očekuje uskoro, kad ćemo doznati i evropske cene. Iz ovoga se da iščitati cena od oko 670€, što će mnoge odmah ohladiti.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.