Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Nokia 8.1 specifikacije

Novi Nokia 8.1 mobilni telefon uskoro stiže, a sada su se pojavile marketinške fotografije telefona koje potvrđuju ono što se i pretpostavljalo – uređaj će biti internacionalna varijanta kineskog Nokia X7 modela.


Nokia 8.1 koristi 6.18-inčni displej sa malim donjim okvirom i relativno širokim izrezom u vrhu displeja. Okvir uređaja je izrađen od aluminijuma, dok su prednji panel i poleđina od stakla. Na poleđini se nalazi senzor otiska prsta i vertikalno postavljeni sistem kamera sa ZEISS brendom.

Kada su specifikacije i funkcije telefona u pitanju, imamo 20MP selfi kameru sa AI poboljšanjima i opstičkom stabilizacijom. Na poleđini se nalazi glavni 12MP senzor, uz koji stiže i sekundarni 13MP senzor i dual-tone LED blic. Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 710 čipset, uparen sa 4GB/64GB ili 6GB/128GB RAM-a i interne memorije. Tu je i Android 9 Pie softver, a sve napaja 3500mAh baterija.

Marketinške fotografije ne potvrđuju kada će se telefon naći u prodaji i po kojoj ceni, ali je verovatno da će se u radnjama naći za vreme praznične sezone.


Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.