Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Novi Apple iPhone koštaće preko 1000 evra!?

Apple za desetogodišnjicu svog omiljenog proizvoda - iPhone - sprema nešto sjajno i preskupo!


Ako je verovati „dobro upućenim neimenovanim izvorima“ Apple će desetogodišnjicu iPhone telefona obeležiti najboljim (naravno, kao i uvek), ali i najskupljim iPhone modelom do sada, čija početna cena će biti preko 1.000 evra!

Glavni razlog iza vrtoglavog povećanja cene (osnovni iPhone 7 model danas košta oko 700 dolara) su OLED paneli koje će novi uređaji imati, ali i ekran od ivice do ivice, o kojem se sve češće šuška u IT „kuloarima“. Prema nekim ranijim najavama iPhone 7S, iPhone 7S Plus, iPhone 8, iPhone X samo su neka imena kojima se Apple bavi za 10 godina iPhone uređaja, a šuška se i o aktivnih 20 prototip modela, od kojih će na kraju biti odabrano tri za premijeru i prodaju.

Novi iPhone telefoni imaće 3D osetljiv ekran (koji dodaje novi „sloj“ opcija na Touch ID), kao i tehnologiju prepoznavanja lica i proširene realnosti, iza koje će stajati firma Lumentum.

Novi iPhone uređaji očekuju se najranije u junu, ali je septembar najverovatniji period premijere, kad Apple obično „puca“ iz svog najjačeg „arsenala“.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.