Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy 10 prava slika

Samsung se sprema da 20. februara u San Francisku predstavi najmanje tri mobilna telefona, Samsung Galaxy S10, a verovatno i savitljivi Galaxy F, Fold ili kako god Samsung odluči da ga nazove.


Ipak, da bismo videli kako sva tri nova modela izgledaju ne moramo više da čekamo, za šta se pobrinula kompanija za proizvodnju dodatne opreme i maski, Patchworks, koji su prikazali modele: Samsung Galaxy S10E, S10 i S10+.

Samsung će na neke od modela, ove jače, ubaciti ekranski skener otiska prsta, OLED ekran, rupicu u ekranu za selfi kameru, koja će biti dvostruka na najjačem modelu i telefoni bi trebalo da imaju i masivne baterije za serije, kojima pripadaju. Ekranski skener otiska prsta potvrdio je i pozadinski kod, odnosno izrada Samsung Pay usluge.

Najavljeno je i da će Samsung Galaxy S10 mobilni telefoni imati i 5G verziju, koja će biti dostupna u SAD i drugim razvijenijim zemljama.


Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.