Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy A11 zvanično predstavljen

Samsung Galaxy A11 je mobilni telefon sa 6,4-inčnim Infinity-O TFT ekranom rezolucije 1560 x 720 piksela, osmojezgrenim cipom na 1,8 GHz, 2 odnosno 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije za skladišćenje podataka proširive microSD karticama do 512 GB i baterijom sa kapacitetom od 4000 mAh (brzo punjenje od 15 W).


Na prednjoj strani se nalazi kamera od 8 megapiksela zadužena za selfije koja je smeštena na gornjoj levoj strani uređaja. Sa zadnje strane se nalazi trostruka kamera bazirana na glavnom 13-megapikselnom senzoru, 5-megapikselnom ultraširokom senzoru i 2-megapikselnom senzoru dubine.

Uz zadnju kameru tu je i senzor otisaka prstiju, a postoji i mogućnost prepoznavanja lica. Operativni sistem je Android 10 u kombinaciji sa One UI 2.0 interfejsom. U prodaju stiže u crnoj, beloj, plavoj i crvenoj boji. Datum početka prodaje i cena mobilnog telefona za sada nisu poznati.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.