Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Fold video uputstvo za korišćenje

Samsung Galaxy Fold preklopni mobilni telefon stigao je ponovo u prodaju. Verovatno ne treba ponavljati kako se na testiranjima provela njegova prva verzija, zbog čega je Samsung morao da redizajnira određene delove preklopnog mehanizma i ekrana pre nego je u slobodnu prodaju pustio ovaj, potencijalno revolucionarni, uređaj.


Ali, niti druga verzija Galaxy Fold-a nije sasvim otporna na moguće probleme prilikom korišćenja, pa su iz kompanije odlučili u kratkom videu dati novim vlasnicima ovog telefona nekoliko saveta kako ga bolje čuvati od oštećenja.

U videu se tako spominje kao napomena da bi se u sredini glavnog ekrana mogao primetiti nabor, koji je, kažu, prirodna karakteristika preklopnog ekrana. Po ovom naboru prstom treba dodirivati lagano, što u videu i pažljivo prikazuju. Preklopni je mehanizam inspiriran preciznom mehanikom satova, ali ga treba čuvati od vlage i prašine. Naime, i dalje su na ivicama ovog uređaja prisutni otvori kroz koje nešto može upasti u same šarke i tako oštetiti ili uništiti mehanizam ili ekran.

Poslednje Samsung-ovo uputstvo tiče se snažnih magneta koji drže Galaxy Fold sklopljenim. U njihovoj blizini ne treba držati metalne predmete poput ključeva ili kovanica, jer se isti očito mogu prihvatiti za telefon i oštetiti ga. Isto tako nije poželjno Fold držati u blizini kreditnih kartica. Njihov magnetski zapis, naime, nije otporan na spoljni uticaj magneta.

Onima koji ne žele svakoga trenutka misliti hoće li im se 2.000 evra vredan telefon oštetiti na neki od spomenutih načina, Samsung je ponudio opciju Galaxy Fold Premier Service (ali samo u SAD-u). Ona donosi novo korisničko iskustvo namenjeno isključivo kupcima ovog telefona – od stručne tehničke podrške pa sve do možda i osiguranja samog uređaja, o čemu za sada nisu objavili sve detalje.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.