Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note 10 bi trebalo da stigne u 2 verzije

Prema navodima medija iz Koreje, koji prenose izjave učesnika Samsung-ovog lanca nabavke, jesenji premium mobilni telefon Samsung Galaxy Note 10 bi trebao da stigne u dve verzije.


Jedan verzija će navodno nositi oznaku Note 10, a manja verzija Note 10e. Drugi izvor pak tvrdi da bi i ovde mogla biti primenjena nomenklatura iz S serije, tako da možda upoznamo Note 10 i Note 10+. Kako god Samsung nazvao svog jesenjeg igrača, ove informacije sugerišu da će biti dostupan u dve veličine. Veći model bi svakako trebao da donese 6,7-inčni ekran, sličan onome na Galaxyju S10 5G, čija prodaja u Koreji kreće sutra, dok o manjem modelu za sada nema konkretnih brojki kad je dijagonala u pitanju.

Ono po čemu će se ova dva uređaja takođe razlikovati je i broj kamera. Manji model bi na poleđini trebao da sadrži tri, dakle kao aktealni S10+, dok bi veći trebao dobiti četvrtu, koja će zapravo biti ToF senzor. Pored glavne četiri, veći Note bi trebao da donese i dvostruku prednju kameru, što znači da će ih ukupno imati šest.

Pitanje koje sada samo po sebi nameće je hoće li u Note-u 10 Samsung pokušati odgovoriti na Huawei-jev izazov sa 5x optičkim povećanjem na novim P30 Pro, a isto tako će biti zanimljivo videti hoće li novi Note u startu podržavati 5G mreže, budući da bi krajem leta, kad po rasporedu stiže u prodaju, određeni broj komercijalnih 5G mreža već trebao da bude u pogonu.

 

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.