Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note 10 bi trebalo da stigne u 2 verzije

Prema navodima medija iz Koreje, koji prenose izjave učesnika Samsung-ovog lanca nabavke, jesenji premium mobilni telefon Samsung Galaxy Note 10 bi trebao da stigne u dve verzije.


Jedan verzija će navodno nositi oznaku Note 10, a manja verzija Note 10e. Drugi izvor pak tvrdi da bi i ovde mogla biti primenjena nomenklatura iz S serije, tako da možda upoznamo Note 10 i Note 10+. Kako god Samsung nazvao svog jesenjeg igrača, ove informacije sugerišu da će biti dostupan u dve veličine. Veći model bi svakako trebao da donese 6,7-inčni ekran, sličan onome na Galaxyju S10 5G, čija prodaja u Koreji kreće sutra, dok o manjem modelu za sada nema konkretnih brojki kad je dijagonala u pitanju.

Ono po čemu će se ova dva uređaja takođe razlikovati je i broj kamera. Manji model bi na poleđini trebao da sadrži tri, dakle kao aktealni S10+, dok bi veći trebao dobiti četvrtu, koja će zapravo biti ToF senzor. Pored glavne četiri, veći Note bi trebao da donese i dvostruku prednju kameru, što znači da će ih ukupno imati šest.

Pitanje koje sada samo po sebi nameće je hoće li u Note-u 10 Samsung pokušati odgovoriti na Huawei-jev izazov sa 5x optičkim povećanjem na novim P30 Pro, a isto tako će biti zanimljivo videti hoće li novi Note u startu podržavati 5G mreže, budući da bi krajem leta, kad po rasporedu stiže u prodaju, određeni broj komercijalnih 5G mreža već trebao da bude u pogonu.

 

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.