Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note 10 menja izgled?

Nove informacije vezane za Samsung Galaxy Note 10 koje prenosi Ice Universe, sugerišu da nova generacija Samsung-ovog top modela dolazi sa bitnim izmenama u dizajnu u odnosu na prethodna dva modela.


Ako je verovati glasinama, Samsung Galaxy Note 10 će doneti ekran od ivice do ivice, a otvor, odnosno rupica za prednju kameru biće smeštena po sredini vrha ekrana, a ne sa strane kao na modelima S10 i S10 Plus.

Takođe, postoje informacije da će u ponudi biti dva modela, tj. Note 10 i Note 10 Pro, od kojih će prvi dimenzijama biti manji, a drugi veći, te će skladno tome imati manji, odnosno veći ekran. Pred toga, ekran bi sa sadašnjeg 18,5:9 trebao preći na još izduženiji 19:9 odnos stranica.

Dizajn bi trebao da bude izmenjen i sa zadnje strane, i to u vidu postavljanja modula kamere, koji bi za razliku od prethodnika, ali i aktuelnih S10 modela, trebao da bude orijentisan uspravno. Što se tehnologije samih kamera tiče, one bi u potpunosti trebale biti preuzeta od S10 modela, dakle trostruka sa ultra-širokokutnom, standardnom i 2x telefoto kamerom. Isto vredi i za selfie kamere.

Od značajnijih novosti svakako treba izdvojiti novu UFS 3.0 flash memoriju, koja je nedavno premijerno predstavljena na OnePlus-u 7 Pro. Nova generacija memorije sama po sebi garantuje veću brzinu čitanja i zapisivanja, što će automatski uticati i na brže pokretanje aplikacija.

Samsung Galaxy Note 10 i Galaxy 10 Note Pro službeno će biti predstavljeni krajem leta, verovatno sredinom avgusta, i tada ćemo saznati koliko su ove glasine bile istinite. Naravno, za očekivati je da u međuvremenu procuri još koja informacija.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.