Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note 20+ imaće 108 MP kameru!?

Samsung Galaxy Note 20+ dolazi u avgustu, mobilni uređaj će imati novi dizajn dok će većina tehničkih mogućnosti biti iz modela Samsung Galaxy S20 Ultra.


To znači da će biti pokretan istim procesorom, a verovatno će doći i u sličnim konfiguracijama radne i skladišne memorije. Od njega bi trebao da dobije i 108 MP kameru, ali prema najnovijim glasinama, telefoto kamera će se razlikovati u jednoj stavci, a to je digitalni zoom.

Naime, Samsung je na Ultri reklamirao tzv. Space zoom sa 100X povećanjem, što je ugravirao i na sami modul kamere, ali ovoga puta bi se mogao zadržati na realnijih 50X. Ukoliko su ove informacije tačne, Note 20+ bi trebao da donese manji digitalni zoom, dok bi ostale karakteristike ostale iste.

Note 20+ bi trebao da donese sličan 6,9-inčni ekran, a što se baterije tiče, do sada se pojavilo više različitih informacija, tako da nismo sigurni hoće li joj kapacitet prelaziti 4500 mAh.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.