Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy X prvi savitljivi pametni telefon?

Sudeći po nekim neimenovanim izvorima, Samsung radi na prvom prototipu savitljivog telefona, koji se očekuje u prodaji do kraja godine.

 


Tokom poslednjih nekoliko godina, mnogo glasina se širilo o Samsung-ovim ambicijama da napravi sklopivi, savitljivi telefon. Ove spekulacije su se pojačale u 2017. godini, nakon što je južnokorejski tehnološki gigant zaštitio Galaxy X brend usred izveštaja da ćemo videti taj mitski uređaj do kraja godine.

Neki mediji sada objavljuju da se očekuje da Samsung uskoro počne testiranje prototipa smartfona sa duplim ekranom. Citirajući neimenovane izvore unutar industrije, mediji prijavljuju da taj prototip nosi ime Galaxy X. Navodno, sklopivi uređaj može da se otvori za 180 stepeni i poseduje dva povezana AMOLED displeja.

Jedan od ovih izvora objašnjava koja je svrha ovih eksperimenata: "Samsung, izgleda, testira vode sa uređajem i njegovim duplim ekranom, da sakupi ideje za nadolazeći savitljivi telefon."

Članak takođe spominje da Samsung pojačava povezano istraživanje i razvoj, sa ciljem da proizvede ograničenu seriju Galaxy X telefona u drugoj polovini 2017. godine. Porudžbine za komponente potrebne da se proizvede dve do tri hiljade komada telefona sa duplim ekranom su već poslate.

Kao i uvek, imajte na umu da bilo koje informacije od anonimnih "izvora iz industrije" treba uzimati sa rezervom. Ali činjenica stoji, da su veliki proizvođači kao što su Apple, LG i Microsoft, zainteresovani za proizvodnju elektronskih uređaja sa savitljivim displejima, što može naterati Samsung da pusti savitljivi telefon ranije u prodaju, prenosi phonearena.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.