Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung predstavio Galaxy A51 i A71 telefone

Samsung je predstavio mobilne telefone Galaxy A71 i Galaxy A51. Ove pametne uređaje karakterišu poboljšane funkcije, među kojima su inteligentnije performanse kamere, jedinstveni Infinity-O ekran i dugotrajnija baterija.


"Od lansiranja prošle godine, Galaxy A serija postala je jedna od najomiljenijih serija pametnih telefona. Novi Galaxy A71 i Galaxy A51 donose bitne inovacije koje mogu zadovoljiti potrebe savremenih korisnika, posebno kada je reč o dizajnu, trajnosti baterije i mogućnostima“, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsednik Samsung Electronics Adriatic.

Galaxy A71 i Galaxy A51 dolaze sa 4 kamere, a posebno dobrar kvalitet fotografija donosi glavna kamera 64-megapikselnim senzorom na Galaxy A71 i 48-megapikselnim na Galaxy A51. Tu su još i ultraširoka kamera sa vidnim poljem od 123 stepeni, makro kamera i dubinska kamera koja omogućava subjektima da se istaknu pomoću Live Focus efekata.

Zahvaljujući Super Steady funkciji, korisnici mogu snimati kvalitetne video zapise u pokretu, a uređaji imaju i Super AMOLED Infinity-O ekrane dijagonala  6,7 i 6,5 inča.

Galaxy A71 i Galaxy A51 uređaji dolaze sa velikom baterijom od 4.500 mAh i 4.000 mAh, što korisnicima omogućava da duže koriste uređaj tokom dana, a tu su i mogućnosti brzog punjenja od 25 W i 15 W.

Uređaji su zaštićeni bezbednosnom platformom Samsung Knox.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.